HONDA DEALS SEPTEMBER EN OKTOBER 2019

HONDA DEALS SEPTEMBER EN OKTOBER 2019

September typeert zich als de maand waarin we terug aan het werk of naar school gaan, de files toenemen en de temperatuur daalt. Met dit in het achterhoofd kondigt Honda nu de nieuwe ‘Deals’ aan voor demaanden september en oktober 2019.

Rijbewijs Actie

Om het file leed in deze maanden te verminderen en de nieuwe, jonge motorrijders te stimuleren op de motor te (blijven) stappen, introduceert Honda een speciale rijbewijs actie. Het A2 rijbewijs van elke nieuwe motorrijder wordt namelijk terugbetaald, tot een maximum van € 600,- inclusief BTW, bij aankoop van een nieuwe Honda CB300R, CB500F, CBR500R, CB500X of CMX500.

0% financiering

Ook aan de doorgewinterde motorrijder, die fan is van de wat zwaardere modellen, is gedacht. Zo is er in de maanden september en oktober een promotie om tegen 0% rente een financiering af te sluiten op de Gold Wing en CB1000R modellen.

Náást de bestaande overnamepremies van € 1.500,- op de Gold Wing of € 1.000,- op de CB1000R.

X-ADV

De SUV onder de motorfietsen! Deze veelzijdige en zeer populaire motorscooter zal deze herfstmaanden gratis uitgerust worden met verwarmde handvaten en een topkoffer van 35 liter. Een handige surplus ter waarde van € 934,- klaar voor het woon-werk verkeer tussen de files door!

Verlenging bestaande acties

Als laatste zullen een aantal bestaande promoties van Honda ook voor de maanden september en oktober verlengd worden. Zo rijd je al een Africa Twin vanaf € 11.999,- of ben je de trotse eigenaar van een nieuwe Monkey voor slechts € 3.999,-.

Share on twitter
Tweet
Share on facebook
Delen
Share on pinterest
Pin Het
Share on linkedin
Delen
Gerelateerde berichten
Wil je graag starten met motorrijden? Honda steunt je graag en betaalt jouw motorrijbewijs terug tot 600 euro, bij aankoop van een nieuwe Honda motor…
23/04/2021
Whatsapp

Schrijf je in op de nieuwsbrief