Ride out CB day 7/7/2019

Ride out CB day 7/7/2019

photo Wil je meer informatie over de Honda CB Day of je inschrijven voor onze ride-out? Stuur een mail naar info@sbmotos.be SB Moto’s!
Inschrijven voor de ride-out is verplicht, en we vragen dan ook uw naam en mailadres te bevestigen via mail. Graag bevestigen voor 20 juni aub.

Voor de klanten die niet tijdig in onze zaak kunnen zijn om mee te rijden, kunnen steeds rechtstreeks naar het evenement rijden. Hiervoor is dan geen inschrijving nodig.

Voor de klanten die met ons meerijden, krijgen in onze winkel 4 tokens ter waarde van €4 in totaal voor een hapje of een drankje op het evenement in Antwerpen.
Wij voorzien voor iedere klant een koffiekoek en een drankje in onze winkel vanaf 10u. Omstreeks 11u30 vertrekken we samen met een mooie omweg naar de CB Day in Antwerpen.

Hopelijk tot dan!
Stef, Sofie en Arno.

Tweet
Delen
Pin Het
Delen
Gerelateerde berichten
Wij zoeken technieker, all rounder en een verantwoordelijke voor de showroom. Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur zeker je CV door en…
18/12/2022
Wil je graag starten met motorrijden? Honda steunt je graag en betaalt jouw motorrijbewijs terug tot 600 euro, bij aankoop van een nieuwe Honda motor…
23/04/2021
Whatsapp

Schrijf je in op de nieuwsbrief