Ride out CB day 7/7/2019

Ride out CB day 7/7/2019

Wil je meer informatie over de Honda CB Day of je inschrijven voor onze ride-out? Stuur een mail naar info@sbmotos.be SB Moto’s!
Inschrijven voor de ride-out is verplicht, en we vragen dan ook uw naam en mailadres te bevestigen via mail. Graag bevestigen voor 20 juni aub.

Voor de klanten die niet tijdig in onze zaak kunnen zijn om mee te rijden, kunnen steeds rechtstreeks naar het evenement rijden. Hiervoor is dan geen inschrijving nodig.

Voor de klanten die met ons meerijden, krijgen in onze winkel 4 tokens ter waarde van €4 in totaal voor een hapje of een drankje op het evenement in Antwerpen.
Wij voorzien voor iedere klant een koffiekoek en een drankje in onze winkel vanaf 10u. Omstreeks 11u30 vertrekken we samen met een mooie omweg naar de CB Day in Antwerpen.

Hopelijk tot dan!
Stef, Sofie en Arno.

Share on twitter
Tweet
Share on facebook
Delen
Share on pinterest
Pin Het
Share on linkedin
Delen
Gerelateerde berichten
Een zeer belangrijke evolutie voor Honda’s Africa Twin Adventure Sports: met de blik meer dan ooit op een verre horizon is dit een comfortabele…
04/10/2019
Zaterdag 12 en zondag 13 oktober ben je tussen 13u en 17u van harte welkom op de opening van onze vernieuwde zaak. Wij voorzien lekkere hapjes en drankjes, een…
25/09/2019

Schrijf je in op de nieuwsbrief